Børnehold (50 min)
Hip Hop, Afrobeat & MTV Dance | 207
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Hip Hop, Afrobeat & MTV Dance (For 11-17 årige). Niveau: Alle. Instruktør: Tahida. Blågårds Plads 5, 3. sal ***OBS: Dette hold bliver betalt med abonnement/ løbende træk. Prisen per måned 200 kr. Der er ingen undervisning på helligdage. Hvis du tilmelder dig efter d. 15. i en måned, betaler du kun for en halv måned. Du kan også købe en prøve eller fleksibel time, hvis det er i slutningen af måneden, og vente med at tilmelde dig. Når du tilmelder dig binder du dig som minimum til 3 fulde måneder. Efter dette kan du afmelde dig når som helst med øjeblikkelig virkning, ved at sende en email til info@elstudio.dk Du er også meget velkommen til at skifte hold til et af vores mange andre dansehold. Husk at læse vores betingelser igennem inden tilmelding vedr. vores foto/video politik.

Tirsdag 16:00-16:50 Støberiet 3.sal, 3. sal Dansesalen
Tilmelding kræver betaling af  Medlemskontingent 2022 | MK