Børnehold (50 min)
TIK TOK, Hip Hop & MTV 8-13 | 404
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

TIK TOK, Hip Hop & MTV. For 8-13 årige. Niveau: Alle. Instruktør: Emma. Location: Vesterbro Kulturhus (Helgasalen) Lyrskovgade 4, 1. sal ***OBS: Dette hold bliver betalt med abonnement/ løbende træk. Prisen per måned 200 kr. Hvis du tilmelder dig efter d. 15. i en måned, betaler du kun for en halv måned. Du kan også købe en prøve eller fleksibel time, hvis det er i slutningen af måneden, og vente med at tilmelde dig. Når du tilmelder dig binder du dig som minimum til 3 fulde måneder. Efter dette kan du afmelde dig når som helst med øjeblikkelig virkning, ved at sende en email til info@elstudio.dk Du er også meget velkommen til at skifte hold til et af vores mange andre dansehold. Husk at læse vores betingelser igennem inden tilmelding vedr. vores foto/video politik.

Torsdag 16:00-16:50 Vesterbro Kulturhus, 1. sal (Helgasalen)
Tilmelding kræver betaling af  Medlemskontingent 2022 | MK