Børnehold (45 min)
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Rytmisk Dans & MGP (For 4-6 årige). Niveau: Alle. Instruktør: Maria  Der er ingen undervisning på helligdage. Lokation: Korsgadehallen, Korsgade 29 (bevægelsessalen) ***OBS: Dette hold bliver betalt med abonnement/ løbende træk. Prisen per måned er 190 kr. Hvis du tilmelder dig efter d. 15. i en måned, betaler du kun for en halv måned. Du kan også købe en prøve eller fleksibel time, hvis det er i slutningen af måneden, og vente med at tilmelde dig. Når du tilmelder dig binder du dig som minimum til 3 fulde måneder. Efter dette kan du afmelde dig når som helst med øjeblikkelig virkning, ved at sende en email til info@elstudio.dk Du er også meget velkommen til at skifte hold til et af vores mange andre dansehold. Husk at læse vores betingelser igennem inden tilmelding vedr. vores foto/video politik.

Mandag 16:15-17:00 Korsgadehallen, Korsgade 29, (Bevægelsessalen)
Tilmelding kræver betaling af  Medlemskontingent 2022 | MK